Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Avengers en Borderlands 3 komen in april naar PS Now

Sci-fi verzekerd!

Sony laat weten dat er vanaf 6 april drie nieuwe games aan de PlayStation Now-bibliotheek worden toegevoegd. Wie een PlayStation Now-abonnement heeft, kan vanaf dan aan de slag met Marvel's Avengers, Borderlands 3 en The Long Dark.

In Marvel's Avengers probeer je het Avengers-team nieuw leven in te blazen en neem je het op tegen het kwaadaardige AIM. Hoe dat alles verloopt, lees je in Michiels Marvel's Avengers review.

In Borderlands 3 kruip je in de huid van een van vier nieuwe vault hunters en neem je het op tegen verschillende meedogenloze cult leaders. Die pak je alleen of samen met vrienden aan in de coöperatieve multiplayer of de offline splitscreen mode.

The Long Dark is een horror-survival game waarin je een uitgestrekte ijzige wildernis verkent die getroffen werd door een geomagnetische ramp. Hoewel er geen zombies zijn, zorgt moeder natuur toch voor verschillende beproevingen die spelers tot het uiterste drijven om te overleven.

Als laatste organiseert Sony vanaf 7 april een zevendaagse proefperiode van PlayStation Now op PlayStation 4 en PlayStation 5. Wil je voordien graag meer informatie over PlayStation Now, check dan zeker eens onze website. Naast nieuwe PlayStation Now-titels kun je sinds vandaag ook aan de slag met de gratis PlayStation Plus games van april.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 3

PS4, Xbox One, PC

Marvel's Avengers

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 1 more

The Long Dark

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties