Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

2K Games en Gearbox Software onthullen op 10 juni nieuwe game

Is er een nieuwe Borderlands in de maak?

Uitgever 2K Games en Borderlands-ontwikkelaar Gearbox Software onthullen op donderdag 10 juni om 20:00 uur een nieuwe game tijdens Summer Game Fest. Dat maakt Geoff Keighley bekend via Twitter.

De Summer Game Fest-twitterpagina onthult dat we ons moeten "klaarmaken voor de onthulling van een nieuw avontuur van Gearbox Software en 2K Games". Naast de onthulling vind je onderaan het bericht een link die leidt naar een website met dezelfde boodschap, het precieze tijdstip van de aankondiging en een aftelklok.

Omdat de uitgever en ontwikkelaar samenwerkten aan alle Borderland-titels vermoeden we dat het hier gaat over Borderlands 4 of een spin-off van de serie. Neem dat echter nog met een korreltje zout, want het kan natuurlijk ook zijn dat beide bedrijven samenwerken aan totaal nieuwe game.

Naast games, kondigde Gearbox eerder een Borderlands-film met Cate Blanchett in de hoofdrol aan. Zij staat er niet alleen voor, want Jack Black vertolkt in de Borderlands-film de rol van Claptrap.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties