Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Borderlands 3 komt naar PS5 en Xbox Series X en S

Breidt uit naar next-gen.

Borderlands 3 komt naar de PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Dat hebben Gearbox Software en 2K Games afgelopen weekend bekendgemaakt tijdens PAX Online.

Ook voor wie de game nu al heeft, is er goed nieuws. Borderlands 3 krijgt immers een gratis next-gen upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Dat betekent dat je de PlayStation 4- en Xbox One-versie van de game ook kunt spelen op de volgende generatie consoles. in dat geval neem je alle gemaakte progressie en add-ons mee en geniet je van een 4K-resolutie aan 60 frames per seconde.

De next-gen versie ondersteunt ook splitscreen voor drie en vier spelers. Ook de splitscreen voor twee spelers krijgt een update, waardoor het mogelijk is om je scherm horizontaal of verticaal te verdelen.

Ten slotte onthult Gearbox ook dat Borderlands 3 later dit jaar een nieuwe betaalde DLC krijgt. Die uitbreiding introduceert een nieuwe game mode en de nieuwe Trapper Skill Tree. Die laatste zorgt er onder andere voor dat FL4K en zijn huisdier verbeterde schilden krijgen en langer kunnen overleven.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties