Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Opnames Borderlands-film gaan binnenkort van start

Bubbelen in Hongarije.

De opnames van de Borderlands-film gaan binnenkort van start in Hongarije. Dat blijkt uit een recent interview met Adam Goodman van MidAtlantic Films, de belangrijkste dienstverlener voor films in Hongarije.

Hoewel ook in Hongarije nog verschillende coronamaatregels gelden, laten die het wel toe om filmproducties opnieuw te starten. Zo wordt de crew in verschillende bubbels opgedeeld en zijn er regelmatig verplichte coronatesten.

Ook andere studio's maken overigens gebruik van de lossere maatregelen in Hongarije. Zo werden er recent nog enkele scènes opgenomen voor Dune en zijn deze zomer ook de opnames voor de Amazon-film Birds of Paradise heropgestart.

Wanneer de opnames voor de Borderlands-film precies starten, is nog niet geweten. Er is al sinds 2015 sprake van de film, maar er zijn nu dus eindelijk concrete plannen. Sinds vorig jaar weten we ook dat Cate Blanchett de hoofdrol speelt in de Borderlands-film.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Borderlands 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties