Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Borderlands 3 lanceert waarschijnlijk in september

Update: nu officieel bevestigd.

Update: Gearbox heeft het nieuws nu ook officieel bevestigd. Borderlands 3 komt op 13 september uit. De pc-versie komt gedurende de eerste zes maanden exclusief naar de Epic games Store.

Origineel artikel: op de officiële Twitter-account van Borderlands 3 was vandaag kort de releasedatum voor die game te lezen. Tenzij het om een aprilgrap gaat, lanceert Borderlands 3 op 13 september. De tweet is intussen verwijderd.

Nog volgens de tweet krijgt wie Borderlands 3 pre-ordert een Gold Weapon Skins Pack. Later op de dag was op Twitter ook nog kortstondig een advertentie voor Borderlands 3 te zien. Die advertentie bevat het logo van Epic Games, wat doet vermoeden dat Borderlands 3 op de pc exclusief naar de Epic games Store komt.

Bekijk op YouTube

Borderlands 3 is vorige week officieel aangekondigd. Volgens ontwikkelaar Gearbox bevat de game verschillende nieuwe en terugkerende personages en tal van nieuwe vijanden en wapens. Vorige week beloofde de ontwikkelaar al dat er meer informatie over de game volgt op 3 april, dus mogelijk krijgen we dan de officiële bevestiging van de releasedatum.

Read this next