Skip to main content

E3 2021-schema volledig onthuld

Gearbox, Take-Two en Bandai Namco vervolledigen schema.

Gearbox, Take-Two Interactive en Bandai Namco onthullen wanneer ze hun E3 persconferenties houden en vervolledigen daarmee het volledige E3 2021-schema.

Beginnen doen we met de persconferentie van Borderlands-ontwikkelaar Gearbox. Die gaat op zaterdag 12 juni om 23:00 uur van start. Mogelijk krijgen we tijdens die persconferentie meer te zien over de nieuwe game van 2K en Gearbox game die volgens enkele lekken Wonderlands heet.

Op maandag 14 juni om 19:15 uur neemt Take-Two Interactive de fakkel over. Volgens een lek stelt de uitgever daar enkele van zijn nieuwe projecten voor zoals een XCOM-achtige turn-based strategy Marvel-game.

De hekkensluiter is Bandai Namco die op dinsdag 15 juni om 23:30 uur zijn E3 2021-persconferentie op ons loslaat. Vermoedelijk krijg je tijdens de livestream meer te zien van Elden Ring. Die game wordt ontwikkeld door FromSoftware en George R. R. Martin.

Wil je graag meer informatie over alle andere toekomstige persconferenties, check dan zeker onze website voor een overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen.

Read this next