Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2021-schema volledig onthuld

Gearbox, Take-Two en Bandai Namco vervolledigen schema.

Gearbox, Take-Two Interactive en Bandai Namco onthullen wanneer ze hun E3 persconferenties houden en vervolledigen daarmee het volledige E3 2021-schema.

Beginnen doen we met de persconferentie van Borderlands-ontwikkelaar Gearbox. Die gaat op zaterdag 12 juni om 23:00 uur van start. Mogelijk krijgen we tijdens die persconferentie meer te zien over de nieuwe game van 2K en Gearbox game die volgens enkele lekken Wonderlands heet.

Op maandag 14 juni om 19:15 uur neemt Take-Two Interactive de fakkel over. Volgens een lek stelt de uitgever daar enkele van zijn nieuwe projecten voor zoals een XCOM-achtige turn-based strategy Marvel-game.

De hekkensluiter is Bandai Namco die op dinsdag 15 juni om 23:30 uur zijn E3 2021-persconferentie op ons loslaat. Vermoedelijk krijg je tijdens de livestream meer te zien van Elden Ring. Die game wordt ontwikkeld door FromSoftware en George R. R. Martin.

Wil je graag meer informatie over alle andere toekomstige persconferenties, check dan zeker onze website voor een overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties