Hoofdontwikkelaar Yu Suzuki heeft nieuwe details onthuld over Shenmue 3. Zo is de game volgens Suzuki minstens dubbel zo lang als de eerdere games in de serie. Ook bevat Shenmue 3 nog heel wat content nadat je de game hebt uitgespeeld.

Zo bevat de game verschillende verhaallijnen die doorlopen na het einde van het hoofdplot. De sidequests zijn volgens Suzuki deze keer bovendien een stuk beter ge´ntegreerd in dat hoofdplot om een coherentere ervaring te bieden. Ook de minigames hebben een grotere impact op het verloop va het verhaal.

Shenmue 3 lanceert op 27 augustus voor pc en PlayStation 4. De game werd in 2015 aangekondigd en kende een succesvolle kickstarter-campagne. Vorig jaar is de Shenmue 3 release nog uitgesteld.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.