Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Epic Games Store geeft de komende twee weken elke dag een gratis game weg

Met vandaag Shenmue 3 in de aanbieding.

Epic Games geeft de komende weken opnieuw elke dag een gratis game weg. Momenteel kun je op die manier kosteloos Shenmue 3 aan je bibliotheek toevoegen.

Shemnue 3 kwam in 2019 uit en was het langverwachte vervolg op de cultklassiekers die begin deze eeuw uitkwamen. Je speelt opnieuw als Ryo Hazuki die uit is op wraak na de dood op zijn vader. Carls Shenmue 3 review lees je hier.

Het valt nog af te wachten welke games Epic Games de komende dagen zoal aanbiedt. Normaal gezien kun je nog tot 6 januari elke dag een gratis game claimen, en komt er nadien nog één grote game die een week lang beschikbaar is.

Daarnaast is ook de Holiday Sale in de Epic Games van start gegaan. Onder andere Battlefield 2042, Far Cry 6 en Marvel's Guardians of the Galaxy zijn momenteel met grote korting te koop. Via een voucher krijg je bovendien 10 euro extra korting op elke game van minstens 15 euro.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Shenmue III

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties