Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shenmue 3 Battle Rally DLC komt later deze maand uit

Met nieuwe protagonisten.

Ontwikkelaar Ys Net heeft de eerste DLC voor Shenmue 3 onthuld. Het Battle Rally-pakket is vanaf 21 januari beschikbaar. De DLC kost 8 euro en laat je voor de eerste keer als andere personages spelen. Naast hoofdpersonage Ryo Hazuki zijn deze keer ook Wuying Ren en Wei Zhen speelbaar.

Over de inhoud van de DLC is nog weinig geweten. De ontwikkelaar laat voorlopig enkel weten dat Battle Rally een 'race zonder gelijke is, waarin de deelnemers tijdens de race ook gevechten aangaan'.

Shenmue 3 lanceerde eind vorig jaar voor de pc en PlayStation 4, achttien jaar na de vorige game in de serie. Carl was niet helemaal overtuigd van dit derde deel, zoals je leest in zijn Shenmue 3 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties