Shenmue III

Shenmue 3 is dubbel zo lang als de vorige games

Aldus hoofdontwikkelaar Yu Suzuki.

Hoofdontwikkelaar Yu Suzuki heeft nieuwe details onthuld over Shenmue 3. Zo is de game volgens Suzuki minstens dubbel zo lang als de eerdere games in de serie. Ook bevat Shenmue 3 nog heel wat content nadat je de game hebt uitgespeeld.

E3 2018 - Alle PC games die we verwachten te zien

Age of Empires 4? Monster Hunter World? Anno 1800?

De PC Gaming Show is sinds 2015 een vaste waarde op de E3-beurs, maar kon de afgelopen jaren nooit echt overtuigen. Toch hoeven pc-gamers niet bang te zijn om dit jaar opnieuw op hun honger te blijven zitten. Naast enkele exclusieve titels gaan we ervan uit dat ook de meeste cross-platform games dit jaar een pc-versie krijgen. Hieronder lees je welke pc-games (waarschijnlijk) op de E3 2018 te vinden zijn.

E3 2018 - Alle PS4 games die we verwachten te zien

The Last of Us: Part 2? Death Stranding? Spider-Man?

Elk jaar is Sony een van de hoofdrolspelers op de Electronic Entertainment Expo. Ook de 24e editie van 's werelds grootste gamebeurs zal daar geen uitzondering op zijn. Er zijn weinig ontwikkelaars die voor hun games de PlayStation 4 overslaan en daarnaast heeft de Japanse fabrikant ervan zelf ook nog eens de nodige exclusives in de pijplijn zitten. Welke PS4-games zie je (waarschijnlijk) op de E3 2018 terug? Je leest het allemaal hier.

Bekijk: Shenmue 3 PS4 Teaser Trailer

Shenmue 3 is met behulp van crowdfundingsite Kickstarter gefinancierd. Eerder dit jaar raakte bekend dat de Shenmue 3 release is uitgesteld tot de tweede helft van 2018. De game is in ontwikkeling voor de pc en de PlayStation 4.

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 29

Met Uncharted, Goat Simulator, Game of Thrones en nog veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Shenmue 3 vestigt record op Kickstarter

Best gefinancierde game ooit.

Shenmue 3 is de best gefinancierde game op Kickstarter ooit. Met nog elf uur tot de campagne eindigt, hebben meer dan 62 duizend backers 5,6 miljoen dollar (5,2 miljoen euro) gedoneerd ter ontwikkeling van de game. Eerder brak Shenmue 3 al het Guinness World Record voor de game die het snelst een miljoen dollar in crowdfunding ontving.

Shenmue 3 medegefinancierd door Sony

Bevestigd tijdens de Sony E3 Twitch-stream.

Gio Corsi van Sony Third Party Productions laat tijdens de officiŽle Sony E3 live Twitch-stream weten dat Shenmue 3 door Sony medegefinancierd en ontwikkeld wordt.

Zo, de E3 zit erop! De voorbije dagen zijn talloze games en andere nieuwigheden aangekondigd, waarvan we je maar al te graag op de hoogte gebracht hebben. Omdat je door de grote hoeveelheid nieuwsberichten misschien het overzicht kwijt bent, hebben we ze hier allemaal voor je gebundeld. Geniet samen met ons nog even na van een waanzinnige E3!

Shenmue 3 haalt binnen uren Kickstarterdoel

2 miljoen dollar in de pocket.

Enkele uren nadat Shenmue 3 op Kickstarter is gezet, is het doel van 2 miljoen dollar opgehaald. De ontwikkeling van de game is daarmee volledig gefinancierd. Nu wordt er toegewerkt naar stretch goals, zoals gelokaliseerde ondertitels en een skill tree-systeem.

Het gaat hard tegen hard tijdens de E3 van 2015. Microsoft en Sony gaan elkaar met geslepen messen tegemoet. Beide bedrijven zetten alles op alles om gamers voor zich te winnen. Een clash zoals je al een paar jaar niet meer hebt gezien. Waar Sony de gedoodverfde winnaar hoorde te zijn, is Microsoft toch behoorlijk opgekrabbeld. Voor wie moet je juichen?

Door Kickstarter-gefinancierde Shenmue 3 aangekondigd met trailer

UPDATE: Enkele uren nadat Shenmue 3 op Kickstarter is gezet, is het doel van 2 miljoen dollar opgehaald. Bij dezen is de ontwikkeling volledig gefinancierd. Nu wordt er toegewerkt naar stretch goals, zoals gelokaliseerde ondertitels en een skill tree-systeem.

ORIGINEEL: Shenmue 3 is in ontwikkeling voor de pc en PlayStation 4, zo is bekendgemaakt tijdens de E3-persconferentie van Sony. De game wordt gefinancierd op Kickstarter en haalde daar binnen enkele minuten al een miljoen dollar op.

Het team staat onder leiding van Shemnue-regisseur Yu Suzuki. De makers hopen 2 miljoen dollar op te halen. De game lanceert dan in december 2017. Shenmue 3 is een direct vervolg op de Dreamcast-cultklassieker Shenmue 2 en Ryo en Shenhua spelen de hoofdrol.

Lees meer...