Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shenmue 3 komt niet meer in 2018 uit

Shenmue-gelijk.

Volgens uitgever Deep Silver komt Shenmue 3 niet meer in 2018 uit. Dat maakt het bedrijf via een officiële verklaring op zijn website bekend.

"Deep Silver kondigt vandaag aan dat de aankomende release van Shenmue 3 wordt uitgesteld totin 2019", aldus Deep Silver. "De extra tijd wordt gebruikt om de kwaliteit van de game nog verder te verbeteren."

Cover image for YouTube videoShenmue III – The 1st Teaser | PS4

De uitgever wil met het verzetten van de releasedatum ook garanderen dat de game in de best mogelijke periode uitkomt. De Shenmue 3 release is eerder al uitgesteld naar de tweede helft van 2018.

Shenmue 3 is in 2015 officieel aangekondigd. De game is deels gefinancierd met behulp van crowdfundingsite Kickstarter. Sinds kort is bekend dat geremasterde versies van Shenmue 1 en 2 naar pc, PlayStation 4 en Xbox One komen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Shenmue III

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties