Rainbow Six: Siege-spelers krijgen gratis Operator als kerstcadeau

Of 25.000 renown voor wie ze al allemaal bezit.

Ubisoft geeft eigenaars van Rainbow Six: Siege een kerstcadeau in de vorm van een gratis Operator. Als je voor 1 januari inlogt, krijg je een Holiday Pack met een willekeurige Operator die je nog niet bezit. Wie reeds alle Operators heeft, krijgt dan weer 25.000 Renown.

Verschillende spelers laten via Twitter weten dat er momenteel problemen zijn voor wie reeds alle Operators bezit. Ubisoft heeft echter al beloofd om zo snel mogelijk een oplossing aan te bieden.

12

Rainbow Six: Siege krijgt nog regelmatig nieuwe updates. Zo is recent Rainbow Six Siege - Operation Wind Bastion onthuld. Dat seizoen voegt onder andere twee nieuwe Operators en een nieuwe map toe aan de game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread