Gerucht: Bioware onthult nieuwe Dragon Age tijdens de Game Awards

De game laat echter nog zeker drie jaar op zich wachten.

Volgens meerdere bronnen onthult ontwikkelaar Bioware een nieuwe Dragon Age tijdens de aankomende Game Awards. De game heeft nog geen officiële titel, maar het gaat wel om een volledig nieuw deel in de serie. De nieuwe Dragon Age laat zeker nog drie jaar op zich wachten.

Ontwikkelaar Bioware heeft zelf al hints gegeven dat fans in december naar nieuws over Dragon Age kunnen uitkijken. Hoewel de game zich nog in een vroeg stadium bevindt, geven verschillende bronnen aan dat er toch een eerste blik wordt getoond.

Momenteel is Bioware nog druk bezig met Anthem dat binnenkort een gesloten alfa krijgt. Daarnaast volgt er in februari 2019 een Anthem VIP demo. Inmiddels is ook de Anthem release bekendgemaakt. Wil je meer weten? Lees dan ons overzicht met alle Anthem informatie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread