Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Anthem krijg demo in februari

Maar niet voor iedereen.

Tijdens een persconferentie op PAX West heeft BioWare onthuld dat Anthem volgend jaar een VIP demo krijgt. De demo is vanaf 1 februari volgend jaar beschikbaar voor een selecte groep spelers op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Enkel wie de game pre-ordert of een EA Access abonnement aanschaft, is zeker van toegang tot de demo. Volgens BioWare komen er op een later tijdstip wel nog andere mogelijkheden om de demo uit te proberen. Ook gaat het volgens de ontwikkelaar om een volwaardige demo die een representatief beeld geeft van de volledige game.

Naast deze demo komen er ook nog tech tests om de online infrastructuur van de game te testen. Data daarvoor maakt BioWare op een later moment bekend.

Anthem lanceert op 22 februari 2019 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder maakte BioWare onder andere bekend dat Anthem niet offline speelbaar is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties