Skip to main content

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 32

Met Mafia 3, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Halo 5: Guardians en meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nieuws

Mafia 3 speelt zich af in New Orleans
Het was al bekend dat het derde Mafia-deel tijdens de Gamescom 2015 beurs aangekondigd zou worden. En nu is ook meer bekend over waar de game zich afspeelt.

Sony laat je gratis PlayStation Plus games zelf kiezen met Vote to Play
Elke maand kun je met een PlayStation Plus-abonnement zonder kosten games downloaden. Sony introduceert Vote to Play, waarmee je zelf games mag kiezen die in het aanbod komen.

Nieuwe Assassin's Creed Syndicate trailer
In een geheel nieuwe Assassin's Creed Syndicate trailer staat de tweeling Jacob en Evie Frye centraal. Met wie zou jij het liefste spelen?

Konami vervroegt releasedatum Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain voor pc
Goed nieuws voor pc-bezitters die niet kunnen wachten op een nieuwe AAA-titel. Kojima's tweede deel in de tweeluik komt nu tegelijkertijd voor alle platformen uit.

Intro cinematic Destiny: The Taken King toont komst Oryx
Op 15 september komt de eerste verhaalsuitbreiding van Destiny uit. In deze trailer is te zien hoe Oryx in ons zonnestelsel arriveert en zint op wraak.

Final Fantasy 7 Remake draait niet op Luminous Engine
Het is nog even wachten op misschien wel een van de meest begeerde remakes sinds jaren. Inmiddels is wel bekend dat de game niet op dezelfde engine als Final Fantasy 15 draait.

Releasedatum Dragon Age: Inquisition DLC The Descent bekend
Toe aan nieuwe content in Dragon Age: Inquisition? Dan hoef je niet meer lang te wachten aangezien DLC The Descent er spoedig aankomt.

Blizzard kondigt World of Warcraft: Legion aan
Hoewel het aantal World of Warcraft-abonnees afneemt, heeft Blizzard tijdens de Gamescom een nieuwe uitbreiding aangekondigd. Het draait dit keer om de terugkeer van een vijand voor zowel de Horde als Alliance.

Bekijk op YouTube

Reviews

Rare Replay review
Rare bestaat dertig jaar en om dat te vieren is er een bundel met dertig games uitgekomen. Kenneth speelt de game(s) en kijkt of er daadwerkelijk ook wat te vieren valt.

N++ review
N++ is een vreemde eend in de bijt en vereist ijzeren discipline. Nieuwsgierig? Lees dan Gijs' review.

Submerged review
Lekker met een bootje op het water dobberen. Een ontspannen vaartochtje, of komt Carl zeeziek thuis?

God of War 3 Remastered review
Kratos' slotstuk in zijn vendetta tegen Zeus wordt op de PlayStation 4 in een nieuw jasje gestoken. Yvo laat met verve zijn Blades of Exile slingeren en bekijkt of de remaster zowel voor beginners als veteranen voldoende te bieden heeft.

Bekijk op YouTube

Previews

Halo 5: Guardians - De geboorte van een Spartan
In aanloop van Halo 5: Guardians verdiept Kenneth zich in een drietal artikelen in de geschiedenis van Halo. In het eerste deel krijg je antwoord op de vraag wie Master Chief nou eigenlijk is.

Halo 5: Guardians - De mensheid in het nauw gedreven
In Kenneths tweede artikel frist hij wederom je geheugen op en blikt hij terug op de bloederige strijd tegen de Covenant.

Halo 5: Guardians - Is de Master Chief een verrader?
Last but not least: is de Master Chief een verrader? Je leest het allemaal in dit derde deel.

LEGO Dimensions haalt het kind in je naar boven
Je bent nooit te oud om met LEGO te spelen. Althans, Randolf niet. Tijdens de Gamescom 2015 speelt hij de game.

LEGO Marvel's Avengers geeft tien jaar oude formule superkracht
In een andere hands-on sessie op de gamesbeurs gaat Randolf aan de slag met superhelden. Never change a winning team?

Gigantic combineert genres tot competitieve chaos
Tijdens de E3 2015 is de nieuwe free-to-play MOBA Gigantic geïntroduceerd. Meer daarover lees je in Marcels hands-on preview.

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits - Een compleet overzicht
Eind augustus komt Disney Infinity 3.0 uit. In dit overzicht praat Dirk je bij over de nieuwe figuren, bundels, backwards compatibility en benodigdheden.

Mafia 3 kiest voor geweld en explosies
Het derde deel in de Mafia-reeks is sinds deze week een feit. De eerste gameplaybeelden zijn getoond en Carl bekijkt de nieuwe focus van de game.

Bekijk op YouTube

Overige

14 games die dringend een film verdienen
Mortal Kombat, Street Fighter, Tomb Raider, Need For Speed, Hitman... Gameverfilmingen vallen soms mee, maar soms ook erg tegen. Welke games verdienen in ieder geval een kans op het witte doek?

FIFA 16 Ultimate Team - Alle Legends
Op 25 september mag je weer je de leren kicks aantrekken voor een potje FIFA 16. Hier heb je alvast een overzicht van alle bekende en nieuwe Legends in FUT.

Bekijk op YouTube

Read this next