Skip to main content

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 28

Met Metal Gear Solid 5, Call of Duty: Black Ops 3, Windows 10 en nog veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nieuws

Trailer: Jeff Goldblum speelt mee in Call of Duty: Black Ops 3 Zombies
Tijdens de Comic-Con in San Diego is meer over die zombiemodus van de nieuwe Call of Duty-game bekendgemaakt. Treyarch trekt een blik acteurs open en kiest voor een wel hele excentrieke setting.

Minecraft: Windows 10 Edition aangekondigd
Over een paar weken rolt Windows 10 uit. Goed nieuws voor de Minecraft-liefhebbers: ook op Microsofts nieuwe besturingssysteem kun je die game spelen.

Patch 1.07 voor The Witcher 3 pakt inventaris aan
Er is een nieuwe patch uit voor The Witcher 3: Wild Hunt, die enkele langverwachte aanpassingen maakt aan het inventaris. Deze is een stuk overzichtelijker dan voorheen. De update is inmiddels te downloaden.

Releasedatum The Vanishing of Ethan Carter voor PS4 bekend
De pc-versie van The Vanishing of Ethan Carter is overwegend goed ontvangen. Geen pc, maar wel een PlayStation 4 in bezit? Dan kun je aankomende week alsnog met die versie aan de slag.

Aankomende Dragon Age DLC niet naar PS3 en Xbox 360
Slecht nieuws voor PlayStation 3- en Xbox 360-gamers die nog steeds in Thedas ronddwalen, maar hunkeren naar nieuwe content. BioWare zegt dat er voor die platformen geen nieuwe Dragon Age: Inquisition DLC meer komt.

Call of Duty: Black Ops 3 Hardened en Digital Deluxe Edition onthuld
Naast meer informatie over Zombies zijn ook de eerste details over de speciale edities van de nieuwe Call of Duty bekendgemaakt. Naast Hardened Edition en Digital Deluxe Edition komt er ook Call of Duty: Black Ops 3 Juggernog Collector's Edition met een minikoelkast.

Trailer: Batgirl DLC voor Arkham Knight is prequel
Uitgever Warner Bros. Interactive geeft in een trailer wat meer prijs over de nieuwe downloadbare uitbreiding van Batman: Arkham Knight. Heb je die game nog niet uitgespeeld, pas dan op voor spoilers!

Snake's arm is een raket in nieuwe trailer Metal Gear Solid 5
Snake die een bionische arm als doelzoekende raket gebruikt. Tik 'm aan, ouwe! Je ziet dat en meer in de nieuwe trailer van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.

Bekijk op YouTube

Reviews en overige

J-Stars Victory Versus+ review
In de fighting game J-Stars Victory Versus+ nemen manga- en animehelden als Goku en Naruto het tegen elkaar op. Hoe dat uitpakt, lees je in de review van Derek.

Windows 10 en gamen: Wat we tot dusver weten
Op 29 juli komt Windows 10 uit, maar wat houdt dat in voor gamen? Yvo zet alles over DirectX 12, Xbox, crossplatform gaming, HoloLens enzovoorts voor je op een rijtje.

Bekijk op YouTube

Read this next