Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Age: Inquisition Game of the Year Edition aangekondigd

Bevat originele game plus alle DLC-uitbreidingen.

De Dragon Age: Inquisition Game of the Year Edition komt op 6 oktober 2015 uit. Dat maakt ontwikkelaar BioWare bekend in een nieuwe trailer.

De Game of The Year Edition bevat naast de originele game ook alle DLC-uitbreidingen. Zo zijn Jaws of Hakkon, The Descent, Trespasser, Spoils of the Avvar, Deluxe Edition Upgrade en Spoils of the Qunari onderdeel van het pakket

De Dragon Age: Inquisition Game of the Year Edition is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De originele game is in 2014 ook voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 gelanceerd. De Game of the Year Edition komt echter niet naar deze consoles. BioWare geeft niet aan waarom ervoor gekozen is om de PlayStation 3- en Xbox 360-versie van de game niet te ondersteunen.

Dragon Age: Inquisition is het derde deel in de Dragon Age-reeks. In Carls Dragon Age: Inquisition review lees je waarom de game als een comeback voor BioWare gezien kan worden.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties