Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Age-regisseur Mike Laidlaw verlaat BioWare

Na 14 jaar trouwe dienst.

Dragon Age-regisseur Mike Laidlaw laat via Twitter weten dat hij niet meer bij BioWare werkt. Hij was veertien jaar werkzaam bij het bedrijf.

Laidlaw was onder andere betrokken bij de ontwikkeling van games als Jade Empire en Mass Effect. Hij was ook lead designer van de eerste twee Dragon Age-games. Laidlaw was in de afgelopen jaren werkzaam als regisseur van Dragon Age: Inquisition.

"Het was een eer om onderdeel te zijn van het Dragon Age-team. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik de wereld die we hebben geschapen in goede handen achterlaat", aldus Laidlaw in een statement.

De ontwikkelaar geeft verder aan dat hij de komende tijd van plan is om 'de fantastische games en werelden die mijn collega's hebben gemaakt' te bezoeken. Het is nog onbekend of Laidlaw in de toekomst voor een andere studio gaat werken.

Er is meer BioWare-gerelateerd nieuws. Zo heeft uitgever Electronic Arts onlangs bekendgemaakt dat Mass Effect: Andromeda naar EA en Origin Access komt. Eerder raakte al bekend dat Mass Effect: Andromeda geen singleplayer patches meer krijgt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age II

PS3, Xbox 360, PC

Dragon Age: Inquisition

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Dragon Age: Origins

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties