Battlefield 5 krijgt co-op modus Combined Arms

Gedeeld leed is halve smart.

Battlefield 5 krijgt een co-op modus. Dat is tijdens de officiële onthulling van de shooter bekendgemaakt.

Combined Arms is een coöperatieve campagne waarbij vier spelers missies voltooien. Die worden door een zogenoemde 'mission generator' gecreëerd waardoor de doelen en verhalen elke keer veranderen.

Volgens Lars Gustavsson komt de nieuwe modus zowel beginners als gevorderden tegemoet. Combined Arms is volgens de creatief directeur van DICE een goede manier om nieuwe spelers voor de hectische multiplayer klaar te stomen, maar bevat ook voldoende uitdaging voor doorgewinterde spelers.

De laatste keer dat er een co-op modus in een Battlefield-game zat, is in Battlefield 3's campaign die je met twee spelers kon doorlopen. Het is echter te hopen dat er in Combined Arms een betere AI en meer variatie zit waardoor het meer dan een veredelde tutorial voor je squad wordt.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Battlefield 5 release, battle royale, multiplayer, Premium Pass en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread