Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA Origin en EA Access worden EA Play

Vanaf 18 augustus.

Electronic Arts laat weten dat EA Origin en EA Access op 18 augustus worden gebundeld onder de naam EA Play. Het bedrijf wil daarmee de diensten stroomlijnen om het voor leden eenvoudiger te maken.

De inhoud van beide diensten blijft gelijk. Zo heb je nog altijd toegang tot een groot deel van de EA-bibliotheek, geeft de dienst je toegang tot de vroege proefversies en geniet je van 10% lidmaatschapskorting. Daar komen de komende maanden nog 'exclusieve in-game uitdagingen en maandelijkse beloningen voor leden' bij.

Electronic Arts trekt de naamsverandering ook door naar andere zaken. Zo wijzigt de naam van het duurdere Origin Access Premier abonnement -waarmee je alle nieuwste EA-titel vanaf de release kunt spelen- naar EA Play Pro en gaat de jaarlijkse E3-persconferentie nu door het leven als EA Play Live.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties