Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 5 krijgt deze zomer laatste nieuwe content

Een laatste keer dobbelen met updates.

Ontwikkelaar DICE laat via een persbericht weten dat Battlefield 5 in juni een laatste grote content update krijgt. Die releasedatum kan wel nog wijzigen, aangezien het bedrijf moeilijkheden ondervindt met thuiswerken tijdens de coronacrisis.

Wat die content update precies toevoegt aan de game is nog niet duidelijk. Wat we wel weten, is dat je na die laatste update Battlefield Currency of Company Coins krijgt als Weekly Rewards. Daarmee ontgrendel je nieuwe uitrustingen. Verder wil de ontwikkelaar ook opnieuw #FridayNightBattlefield-servers introduceren en Throwback Thursdays organiseren.

Daarnaast maakt de ontwikkelaar ook bekend dat het blijft werken aan Community Games Updates. Ten slotte blijft de ontwikkelaar ook inzetten op de nodige anti-cheatmaatregelen. DICE is overigens niet het enige bedrijf dat maatregelen neemt tegen valsspelen. Ontwikkelaar Infinity Ward rolde eerder een security update uit waarbij het Call of Duty: Warzone cheaters in een afzonderlijke lobby plaatst.

In de jaren na de release kreeg Battlefield 5 heel wat nieuwe content. Dat was nodig, want bij de release was hoeveelheid content vrij karig. Dat en meer lees je in de Battlefield 5 review van Nathan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties