Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 5 krijgt de komende maanden zes nieuwe maps

Ter land, ter zee en in de lucht.

Ontwikkelaar DICE maakt via een nieuwe trailer voor Battlefield 5 bekend dat die game de komende maanden zes nieuwe maps krijgt. Op 27 juni gaat Chapter 4: Defying the Odds van start. Vanaf dan kun je eveneens de nieuwe Al Sundan map uitproberen.

Al Sudan speelt zich af in de Soedanese woestijn. Het is een uitgebreide map voor 64 spelers en focust op tankgevechten. Marita is eveneens een map voor 64 spelers en vindt plaats in Griekenland. Ook die map komt in de loop van de maand juli uit. Ten slotte voegt Chapter 4 ook twee kleinere maps genaamd Provence en Lofoten Islands toe. Die zijn vanaf augustus beschikbaar.

Chapter 4 voegt eveneens verschillende nieuwe skins en wapens toe aan de game. In de herfst lanceert DICE dan weer Chapter 5. Dat hoofdstuk speelt zich af in de Pacifische Oceaan en introduceert opnieuw minstens twee nieuwe maps.

Battlefield 5 lanceerde vorig jaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze Battlefield 5 review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Battlefield 5

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties