Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA Play wordt morgen toegevoegd aan Xbox Game Pass voor pc

En Star Wars: Squadrons maakt meteen deel uit van het aanbod.

Pc-spelers met een Xbox Game Pass-abonnement kunnen vanaf 18 maart aan de slag met meer dan 60 games van Electronic Arts. Vanaf morgen wordt het EA Play-abonnement immers geïntegreerd in Xbox Game Pass. Om dat te vieren, wordt ook Star Wars: Squadrons toegevoegd aan het aanbod.

Xbox-spelers hebben al eventjes toegang tot de titels van EA Play via Xbox Game Pass. Voor pc-gamers stond dat initieel ook gepland voor eind 2020, maar die integratie werd op het laatste moment uitgesteld. Nu is het echter zover en kunnen Xbox Game Pass-abonnees op de pc aan de slag met onder andere Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20, Titanfall 2, Battlefield 5 en Command & Conquer.

Cover image for YouTube videoOfficial EA Play for PC Walkthrough | Xbox Game Pass For PC

De meest recente EA-games zoals FIFA 21 zitten nog niet in het aanbod. Die kun je echter wel 10 uur uitproberen. Om de EA-games te spelen, moet je eerst je Xbox- en EA-accounts koppelen. Hoe dat moet, wordt uitgelegd in bovenstaand filmpje.

Microsoft weet maar van geen ophouden wat Xbox Game Pass betreft. Vorige week maakte de uitgever al bekend dat 20 Bethesda-games vanaf nu beschikbaar zijn via Xbox Game Pass. Ook Outriders is bij de release op 1 april meteen speelbaar via Xbox Game Pass.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 5

PS4, Xbox One, PC

Star Wars: Squadrons

PS4, Xbox One, PC

See 1 more

Titanfall 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties