PlayStation VR krijgt prijsverlaging

Is vanaf morgen realiteit.

Sony maakt bekend dat de PlayStation VR een prijsverlaging krijgt. Vanaf 29 maart kost het basispakket voor de VR-headset nog slechts 299 euro in plaats van 399 euro.

Het basispakket bevat naast de headset en de PlayStation Camera ook een downloadcode voor PlayStation VR Worlds. Daarnaast hebben alle eigenaars van een PlayStation VR ook automatisch toegang tot The Playroom VR.

PlayStation VR lanceerde in oktober 2016. Eerder dit jaar maakte Sony bekend dat er voor eind 2018 ongeveer 130 nieuwe PlayStation VR titels komen. Lees zeker ook eens onze Resident Evil 7: Biohazard - PlayStation VR review.

Bij Bol.com kun je:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread