Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation VR headset krijgt hardware update

Nieuw model, dezelfde prijs.

Sony kondigt een hardware update voor de PlayStation VR headset aan. Het nieuwe model bevat meerdere verbeteringen, maar wordt wel voor dezelfde prijs verkocht.

Dankzij het nieuwe ontwerp zijn de kabels voor de koptelefoon volledig geïntegreerd. Verder is de verbindingskabel dunner en de processor unit verbeterd.

Daardoor is er nu altijd HDR-ondersteuning. Bij de huidige headset is dat alleen mogelijk wanneer de processor unit ontkoppeld is. Wel is het zo dat de headset zelf uit moet staan om van HDR gebruik te maken.

Het is voor huidige PlayStation VR-eigenaren niet mogelijk om van processor unit te wisselen omdat de kabels verschillen. Alle PlayStation VR-games zijn wel voor beide headsets geschikt.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt. Carl zijn PlayStation VR hardware review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties