Blizzard World vanaf volgende week speelbaar in Overwatch

Evenals nieuwe outfits.

Blizzard Entertainment maakt Blizzard World vanaf volgende week speelbaar in Overwatch. De nieuwe map is vanaf 23 januari beschikbaar via een nieuwe update. Die update voegt ook enkele nieuwe outfits aan de game toe.

Blizzard World is een hybride map in een pretpark. De verschillende attracties in het park zijn gebaseerd op andere Blizzard-games. Zo is er een rollercoaster met als thema de Darkmoon Fair uit World of Warcraft.

De update bevat ook minstens acht nieuwe outfits. Zo krijgen Mei en Reinhardt de outfit uit hun origin story. Het is ook mogelijk om Widowmaker uit te dossen zoals Nova uit Starcraft.

Blizzard World is vorig jaar onthuld tijdens Blizzcon. Op onze site vind je eveneens Yvo's Overwatch review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread