Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch Anniversary 2020 is begonnen

Vier kaarsjes uitblazen.

De vierde editie van het Overwatch Anniversary-evenement is van start gegaan. Dat evenement vindt plaats ter ere van het vierjarig bestaan van de game.

Overwatch Anniversary 2020 loopt van 19 mei tot en met 9 juni. Blizzard belooft enkele nieuwe cosmetische voorwerpen, waaronder vijf Legendary skins. Dit jaar gaat het om Masquerade Reaper, Huitzilopochtli Zenyatta, Little Red Ashe, Submarine Wrecking Ball en Dragoon Mercy.

Daarnaast zijn er nog andere beloningen vrij te spelen. Iedere week verdien je een extra icon, spray en Epic skin door potjes te winnen. Zo ben je straks mogelijk in het bezit van Carbon Fiber Sigma, Fleur de Lis Widowmaker en Masked Man McCree.

Daarnaast zitten er ook nog nieuwe emotes, sprays, voice lines en victory poses in de loot boxes.

Bekijk op YouTube

Net zoals tijdens het Archives Event zijn een aantal voorwerpen van vorig jaar opnieuw verkrijgbaar. Ook een aantal seizoensgebonden brawls komen terug in Arcade en wisselen elkaar dagelijks af.

Als je tijdens het evenement inlogt, krijg je een Legendary Anniversary Loot Box met daarin een Legendary skin. Een volledig overzicht van het evenement vind je op de officiële Overwatch website.

Blizzard werkt momenteel ook aan de sequel voor de game. Tijdens BlizzCon 2019 werd namelijk Overwatch 2 aangekondigd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Overwatch

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.
Reacties