Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard legt uit hoe je Overwatch accounts kunt samenvoegen

Gelijktijdig met deel 2 beschikbaar.

Blizzard geeft Overwatch-spelers de kans om hun accounts in Overwacht 1 en Overwatch 2 samen te voegen door middel van het nieuwe cross-progressiesysteem. De Overwatch 2 early access en de cross-progressie gaan in oktober 2022 beginnen.

Cross-progressie zorgt ervoor dat Overwatch 2 spelers hun voortgang en spullen uit Overwatch 1 op één account kunnen gebruiken. Om dat te doen moeten alle accounts eerst samengevoegd worden in één Battle.net account.

Om het proces te starten moeten spelers met een Overwatch account op Playstation, Xbox of Switch inloggen. Daarna kun je de accounts die je wilt samenvoegen identificeren en selecteren. Daarvoor moeten spelers die nog geen Battle.net account hebben een gratis account aanmaken.

Wanneer spelers de juiste accounts hebben gekozen, zorgt Blizzard ervoor dat het proces plaatsvindt wanneer Overwatch 2 in oktober 2022 uitkomt. In de gedetailleerde FAQ benadrukt Blizzard nogmaals dat er maar één account per platform met een Battle.net account samengevoegd kan worden.

Overwatch 2 komt op 4 oktober 2022 uit als free-to-play titel voor pc, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Switch.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties