Bčtatijden Star Wars Battlefront 2 bekend

May the Force be with you.

Uitgever Electronic Arts heeft de open bčtatijden voor Star Wars Battlefront 2 bekendgemaakt. De open bčta begint op 6 oktober om 10:00 uur en eindigt op 9 oktober om 18:00 uur.

Wie de game van tevoren bestelt, krijgt op 4 oktober om 10:00 uur al toegang tot de servers. De open bčta is beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Daarnaast geeft Electronic Arts aan dat de Star Wars Battlefront 2 open bčta de grootste is die het bedrijf ooit heeft georganiseerd. Er wordt gewaarschuwd dat het downloaden en installeren de nodige tijd in beslag neemt.

De open bčta bevat de Galactic Assault-modus op Naboo en de Starfighter Assault-modus op Fondor. Daarnaast is de Strike-modus te spelen in Maz Kanata's kasteel op Takodona en is er scenario uit de Arcade-modus beschikbaar die zich afspeelt op Theed.

Onze Star Wars Battlefront 2 preview lees je op site. Bekijk ook ons overzicht met alle Star Wars Battlefront 2 informatie.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread