Skip to main content

Star Wars: Battlefront 2 krijgt Celebration Edition

En nieuwe The Rise of Skywalker-content

Electronic Arts en ontwikkelaar DICE hebben de Star Wars: Battlefront 2 Celebration Edition aangekondigd. Die bundelt de meeste cosmetische content die tot nu toe is uitgebracht voor de game. Daarnaast krijgt Battlefront 2 de komende weken ook meerdere nieuwe updates om de release van de nieuwe Star Wars-film te vieren.

Naast de basisgame bevat de Celebration Edition meer dan 25 Hero Appearances, waaronder unieke nieuwe skins voor Rey, Finn en Kylo Ren. Voor normale units bevat de nieuwe versie ook meer dan 125 skins en 100 emotes en voice lines. De Celebration Edition kost 40 euro, of 25 euro als je de basisgame al hebt.

Op 17 december krijgt Star Wars: Battlefront 2 eveneens een nieuwe update. Die introduceert een nieuwe tropische co-op map die gebaseerd is op een van de locaties in de nieuwe film. Daarnaast introduceert de update vier nieuwe units. The First Order kan aan de slag met de nieuwe Infiltrator en Jet Trooper. The Resistance krijgt dan weer toegang tot de Gunner en de Spy.

Star Wars: Battlefront 2 lanceerde in 2017. Nadat de game heel wat kritiek kreeg voor het gebruik van loot boxes, heeft DICE de game intussen grondig aangepast en veel van de minpunten in onze Star Wars: Battlefront 2 review weggewerkt.

Read this next