Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA Access release voor PlayStation 4 bekend

Nog minder reden om buiten te komen met dit warme weer dus.

Electronic Arts heeft de releasedatum van het EA Access-abonnement voor de PlayStation 4 bekendgemaakt. Vanaf 24 juli kunnen ook eigenaars van Sony's console aan de slag met EA Access. Momenteel is een gelijkaardig abonnement al beschikbaar voor pc en Xbox One.

Abonnees krijgen voor vier euro per maand toegang tot een uitgebreid aanbod aan EA-games. Zo zijn onder andere Fifa 19, Battlefield 5, Titanfall 2 en A Way Out inbegrepen in het abonnement. Abonnees krijgen daarnaast ook 10% korting bij de aankoop van nieuwe EA-games en kunnen bovendien die nieuwe games ook vroegtijdig uitproberen.

Momenteel is er nog geen sprake van een overkoepelend abonnement voor zowel pc, PlayStation 4 als Xbox One. Daarnaast is het nog onduidelijk of ook het Origin Access Premier-abonnement naar de PlayStation 4 komt. Dat abonnement is momenteel enkel beschikbaar voor de pc en laat je toe om voor vijftien euro per maand alle nieuwe EA-games te spelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Star Wars Battlefront II

PS2, Xbox, PSP, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties