Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars: Battlefront 2 waarschijnlijk gratis PS Plus game in juni

En niet Spider-Man.

Star Wars: Battlefront 2 is hoogstwaarschijnlijk de tweede gratis PS Plus game voor juni. Dat blijkt uit een te vroeg online verschenen advertentie van Sony op Instagram.

De advertentie toont beelden van Star Wars: Battlefront 2 ter promotie van PlayStation Plus en vermeldt dat de game samen met Call of Duty: WW2 in juni gratis is. Verder promoot de advertentie ook dat een PS Plus abonnement momenteel 30 procent goedkoper is tijdens de Days of Play-dagen.

Sony haalde de advertentie snel offline, maar kon niet verhinderen dat er opnames gemaakt werden.

Je kan Call of Duty: WW2 nu al gratis downloaden als je een PS Plus-abonnee bent. Dat is een week vroeger dan normaal. Als Star Wars: Battlefront 2 de andere gratis PS Plus-game voor juni is, kan je er waarschijnlijk vanaf dinsdag 2 juni mee aan de slag.

Eerder leek het even alsof Spider-Man de andere gratis PS Plus-game in juni zou zijn, maar dat ging waarschijnlijk om een bug in de PSN Store.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen