Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in juni

Knallende titels in juni.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand juni bekendgemaakt. Call of Duty: WW2 is momenteel al gratis beschikbaar. Vanaf 2 juni kun je ook Star Wars: Battlefront 2 gratis downloaden als je een PlayStation Plus-abonnement hebt.

In Star Wars: Battlefront 2 duik je samen met Iden Versio in een nieuw Star Wars-avontuur of leg je het vuur aan de schenen van je tegenstanders in de online of offline multiplayer van de game. Speel je liever met vrienden, dan kun je ook genieten van een coöperatieve modus met splitscreen.

In Call of Duty: WW2 herbeleef je dan weer de belangrijkste gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog die leidden tot de bevrijding van Europa. Daarnaast bevat de game ook een online multiplayer waar spelers het in verschillende modi tegen elkaar opnemen.

Beide games blijven beschikbaar tot en met maandag 6 juli. Momenteel kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand mei binnenhalen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties