Skip to main content

EA Access komt deze zomer naar de PlayStation 4

Bochtenwerk van Sony.

Electronic Arts brengt het EA Access-abonnement in juli naar de PlayStation 4. Momenteel is dat abonnement enkel beschikbaar voor de Xbox One. Ook pc-gamers hebben momenteel al een gelijkaardig aanbod in de vorm van Origin Access.

Eigenaars van het abonnement krijgen toegang tot een uitgebreid aanbod aan EA-games. Zo is sinds eind vorig jaar Star Wars: Battlefront 2 beschikbaar via EA Access. Daarnaast kun je ook nieuwe EA-games tien uur lang uitproberen. Per maand betaal je 4 euro, maar het is ook mogelijk om een abonnement voor een jaar te nemen voor 25 euro.

Het is momenteel nog onduidelijk of eigenaars van een EA Access-abonnement voor de Xbox One nogmaals moeten betalen om de dienst ook op de PlayStation 4 te gebruiken. De komst van het abonnement naar de PlayStation 4 is bovendien opvallend, aangezien Sony in 2014 nog aangaf geen interesse te hebben in de dienst van EA.

Naast EA Access biedt Electronic Arts ook Origin Access Premier aan. Dat abonnement is een stuk duurder, maar laat je alle nieuwe EA-games op de dag van release spelen.

Read this next