Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars: Battlefront 2 trekt naar Scarif in de Age of Rebellion update

Terug naar de originele trilogie.

Ontwikkelaar DICE heeft in een nieuwe community transmission toegelicht welke nieuwe content er in de pijplijn zit voor Star Wars: Battlefront 2. Zo kunnen spelers vanaf morgen aan de slag met BB-8 uit Star Wars Jedi: Fallen Order als nieuwe hero. The First Order krijgt dan weer toegang tot zijn kwaadaardige tegenhanger BB-9E.

Later deze maand trekt de game terug naar de originele trilogie in de Age of Rebellion update. Die brengt onder andere de Scarif-map uit de vorige Battlefront-game terug. Dat is de planeet die een belangrijke rol speelt in Rogue One: A Star Wars Story. Ook een aantal andere planeten worden in die update speelbaar in Co-Op en Supremacy.

Star Wars: Battlefront 2 is intussen meer dan twee jaar oud. Nadat de game initieel heel wat kritiek kreeg voor de vele microtransacties, blijft ontwikkelaar DICE intussen regelmatig nieuwe content toevoegen. Eind vorig jaar werd al die nieuwe content gebundeld in de Star Wars: Battlefront 2 Celebration Edition.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Star Wars Battlefront II

PS2, Xbox, PSP, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties