We geven The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor Wii U weg!

Update: winnaar bekend.

De winnaar is nu bekend. Proficiat Heinnes! En aan al de rest bedankt om deel te nemen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is eindelijk uit voor de Nintendo Switch en Wii U. De nieuwste Zelda-game voldoet aan de hoge verwachtingen en Bert noemt het zelfs in zijn Breath of the Wild review 'een meesterwerk om te koesteren'.

Om dit te vieren geven we 1 exemplaar van The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor Wii U weg. Om aan de wedstrijd deel te nemen, volg je volgende eenvoudige stappen:

  1. Abonneer op het Eurogamer Benelux YouTube-kanaal
  2. Vervolgens laat je bij onderstaande video een bericht achter. Vertel ons misschien welke Zelda-game jouw favoriet is en waarom.

Elke comment maakt in ieder geval evenveel kans om te winnen, want de winnaar wordt 11/03/2017 om 19.00u willekeurig gekozen.

Wil je meer over The Legend of Zelda: Breath of the Wild? Bekijk dan ook het onderstaande filmpje of lees ons uitgebreid overzicht van alle The Legend of Zelda: Breath of the Wild info die je moet weten.

Als je zelf al in Breath of the Wild bent gedoken, raadpleeg dan ook onze Zelda: Breath of the Wild tips om je overlevingskansen in Hyrule te vergroten.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread