Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt VR-ondersteuning

Net als Super Mario Odyssey.

Nintendo laat weten dat zowel The Legend of Zelda: Breath of the Wild als Super Mario Odyssey binnenkort speelbaar zijn in virtual reality. Dankzij de Nintendo Labo VR Kit is het vanaf 26 april mogelijk om met beide games aan de slag te gaan in VR.

In Super Mario Odyssey is het mogelijk om de Cap, Seaside en Luncheon werelden te verkennen in VR. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is daarenten volledig in VR te spelen. Het is te allen tijde mogelijk om de VR in of uit te schakelen.

Het is momenteel nog onduidelijk hoe en vooral hoe goed de VR zal werken op de Switch. VR-games vereisen immers een hoge framerate, terwijl The Legend of Zelda: Breath of the Wild slechts aan 30 frames per seconde draait. Ook de kwaliteit van de Labo VR is nog een vraagteken.

In afwachting lees je op onze site nog eens de The Legend of Zelda: Breath of the Wild review. Daar lees je eveneens onze Super Mario Odyssey review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties