Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild te spelen in first-person perspectief dankzij glitch

The Legend of first-person.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is dankzij een glitch te spelen in first-person perspectief. Dat maakt een fan bekend via Twitter.

Om over te schakelen van het gebruikelijke third-person perspectief naar first-person moet je de in-game camera openen, een voorwerp vasthouden en dat direct daarna weer loslaten. Meteen daarna zorgt de glitch ervoor dat Breath of the Wild te spelen is in first-person perspectief.

Onze collega's bij VG247 hebben de glitch uitgebreid getest en melden dat Breath of the Wild veel moeilijker wordt als je de glitch gebruikt. Je zicht is namelijk veel beperkter en je merkt dingen in gevechten en bij puzzels veel minder snel op.

Naast de onthulling van de glitch door een fan maakte Nintendo eerder bekend dat het werkt aan een Breath of the Wild sequel die op een nog onbekende datum uitkomt. Ongeduldige fans kunnen in tussentijd aan de slag met de prequel van die games. Meer informatie daarover vind je in Sander zijn Hyrule Warriors: Age of Calamity review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties