Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Reggie Fils-Aimé gaat lesgeven aan Cornell University

Terug naar school.

Reggie Fils-Aimé, de voormalige topman van Nintendo of America, heeft een nieuwe job gevonden. Fils-Aimé gaat aan de slag als medewerker en lesgever aan de Cornell University in New York. Daar geeft hij op 21 oktober een eerste publieke lezing aan de vakgroep toegepaste economie en management.

Fils-Aimé studeerde tot 1983 zelf aan Cornell University. De afgelopen 15 jaar werkte hij voor Nintendo, waarvan 13 jaar als hoofd van de Amerikaanse tak van het bedrijf. Op 15 april verliet Reggie Fils-Aimé Nintendo.

Aan Cornell University vervult Fils-Aimé de taak van 'Leader in Residence'. Vanuit die functie zal hij studenten via persoonlijke coaching begeleiden op het vlak van 'leiderschap, bewust kapitalisme en diensten'. Wat dat juist inhoudt, is niet helemaal duidelijk, maar het lijkt alvast mijlenver verwijderd van de werelden van Mario en Zelda.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Super Mario Odyssey

Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties