Valve past winkelpagina Steam aan

Alles voor het gemak.

Steam heeft de winkelpagina van online platform Steam aangepast. De update maakt het onder andere makkelijker om games te vinden waar je in geïnteresseerd bent.

Steam baseert aanbevelingen voortaan op de games die jij en je vrienden in het verleden hebben gespeeld. Het platform beveelt ook games aan die zijn uitgekozen door de Steam Curators die je volgt.

De update kijkt daarnaast ook naar de tags van de games die je eerder hebt gespeeld. Zo worden games nu aanbevolen up basis van de tags van games die je eerder hebt gespeeld. Je kunt via de hoofdpagina van Steam ook meteen aangeven of je wel of geen interesse in de game hebt.

1

De winkelpagina laat voortaan ook zien welke games in je bibliotheek onlangs updates, uitbreidingen of DLC hebben gekregen. Je kunt ook eenvoudiger zien welke games je vrienden de afgelopen tijd veel hebben gespeeld.

Er is meer Valve-gerelateerd nieuws. Zo bracht ontwikkelaar Turtle Rock Studios onlangs een onvoltooid level voor Left 4 Dead uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread