Overwatch's nieuwe Hero Ana onthuld

"Everyone must find their cause."

Blizzard heeft een nieuwe Hero voor Overwatch aangekondigd. Het gaat om Ana Amari, de moeder van Pharah. Ana is daarmee de eerste Hero die sinds de release is toegevoegd.

Ana is een support die teamgenoten van grote afstand ondersteunt. Zo is ze onder meer gewapend met een Biotic Rifle, waarmee ze langeafstandspijltjes afvuurt. Zo brengt ze niet alleen vijanden constante schade toe, maar geneest ze ook teamgenoten.

De nieuwe Hero beschikt tevens over andere wapens. Met een pistool schiet ze Sleep Darts af, waarmee ze tegenstanders tijdelijk verlamt. Daarnaast heeft Ana een multifunctionele Biotic Grenade. Binnen een klein gebied brengt de granaat aan tegenstanders schade toe, terwijl het teamgenoten juist weer geneest.

Tot slot beschikt Ana ook over een Ultimate Ability. Met Nano Boost maak je een van je teamgenoten tijdelijk sneller, sterker en meer bestand tegen schade.

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe personage aan Blizzards shooter wordt toegevoegd. Meer over Overwatch tips en tricks of details over Overwatch Competitive Play lees je hier.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread