Crowdfundingcampagne pc-versie Rock Band 4 mislukt

Verlaat vroegtijdig het podium.

De crowdfundingcampagne voor Rock Band 4 op de pc heeft zijn doel niet behaald. De ontwikkelaar heeft uiteindelijk maar de helft van het beoogde doel opgehaald.

De campagne werd door Harmonix opgezet. De ontwikkelaar wilde zelf 500.000 dollar inleggen en de overige 1,5 miljoen dollar via Fig ophalen. In het verleden werd er op die manier voldoende geld voor de ontwikkeling van Psychonauts 2 binnengehaald.

Harmonix wist voor de pc-versie van Rock Band 4 echter 792.817 dollar binnen te halen. Dat is ongeveer 53 procent van het beoogde doel. Wegens het niet behalen van het doel wordt er uiteindelijk geen geld bij de investeerders afgeschreven.

Het is nog onduidelijk of de game al dan niet naar de pc komt. Later deze week geeft Harmonix een update met mogelijk meer informatie over de toekomst van de pc-versie.

Rock Band 4 is sinds oktober 2015 verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Enkele dagen geleden was er nog een Rock Band 4 update die setlists toevoegde.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread