Gameplaybeelden geschrapte Star Wars Battlefront 3 opgedoken

Zijn uit een Bacta tank gevist.  

Er zijn gameplaybeelden van het geschrapte Star Wars Battlefront 3 opgedoken.

Ontwikkelaar Free Radical Design werkte een aantal jaren aan een derde deel in de Star Wars Battlefront-reeks. Uitgever LucasArts besloot in 2008 echter om het project te schrappen. Dit leidde tot het uiteindelijke faillissement van Free Radical.

In de nu opgedoken beelden is te zien hoe gevechten in de game werkten. Zo was het mogelijk om op één map zowel gevechten op de grond als in de ruimte te voeren.

Je ziet onder andere een Jedi Starfighter opstijgen van de planeet Coruscant, om het vervolgens in de ruimte tegen slagschepen van de CIS op te nemen. Ook is er een Snowspeeder en een map op de planeet Hoth te zien.

Het verhaal van Battlefront 3 vond plaats op de planeten Tatooine, Coruscant, Cato Neimodia, Dantooine, Yavin IV, Hoth en Endor. Cloud City en Wookiee-thuiswereld Kashyyyk zaten ook in de game.

DICE brengt dit jaar een volledige reboot van Star Wars Battlefront uit. Eerder deze week onthulde de ontwikkelaar een aantal nieuwe multiplayermodi in Star Wars Battlefront.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread