Bloodborne heeft willekeurig gegenereerde zone

From Software toont nieuwe vrienden en vijanden.

Bloodborne heeft een willekeurig gegenereerde zone. Dat maakt Masaaki Yamagiwa van Sony Computer Entertainment Japan bekend op de PlayStation Blog.

Yamagiwa beschrijft de zone als 'een netwerk van ru´nes dat diep onder de stad Yharnam ligt'. Deze ru´nes zien er anders uit voor 'eenieder die dapper genoeg is om ze te betreden'.

bloodborne ruins

Verder vertelt de ontwikkelaar dat de game een vijand bevat die wordt beschreven als een heks die oogballen verzamelt. Je ontmoet in Bloodborne tevens Gyula, een oude jager die lang geleden Yharnam in is getrokken en waar lange tijd niks over is vernomen.

bloodborne gyula

Er is tevens wat informatie over een nieuwe locatie bekendgemaakt. Zo bezoek je in Bloodbornre Cainhurst castle, een oud landhuis wiens inwoners plotseling zijn verdwenen.

bloodborne castle

Bloodborne wordt gemaakt door de studio die eerder verantwoordelijk was voor Demon's Souls en Dark Souls. De game komt op 27 maart 2015 exclusief uit voor de PlayStation 4.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread