Minecraft heeft releasedatum op PlayStation Vita

Vanaf 15 oktober blokken bouwen op Sony's handheld. 

De PlayStation Vita-versie van Minecraft is vanaf 15 oktober digitaal verkrijgbaar. De retail-versie volgt op 19 november.

In mei werd Minecraft aangekondigd voor de PlayStation 4, PlayStation Vita en Xbox One. Beide console-versies kwamen vorige maand uit, maar de handheld-versie werd uitgesteld.

De releasedatum van de PlayStation Vita-versie van Minecraft is definitief vastgesteld op 15 oktober. De game is vanaf die datum voor 18,99 euro in de PlayStation Store te downloaden. Fysieke exemplaren liggen vanaf 19 november voor dezelfde prijs in de winkels.

Daarnaast is de PlayStation Vita-versie voor 3,99 euro te upgraden naar een PlayStation 4-versie. Via het Cross-Buy programma is de PlayStation 3-versie gratis om te zetten naar een PlayStation Vita-versie, en vice versa geldt hetzelfde.

4J Studios is verantwoordelijk voor de overzetting van de sandboxgame naar de PlayStation Vita. In september werd bekendgemaakt dat ontwikkelaar Mojang is overgenomen door Microsoft.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread