Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beste Sinterklaas cadeaus en geschenken: Fortnite, Minecraft en meer!

Alles voor jouw gezin!

Beste Sinterklaas cadeaus en geschenken: Fortnite, Minecraft en meer! Alles voor jouw gezin!

Op zoek naar Sinterklaas gaming cadeaus en geschenken? Op deze pagina vind je niet enkel games, maar ook leuke merchandise en andere spullen die ideaal zijn voor zowel jong als oud. Veel shoppingplezier!

Sinterklaas is voor kinderen een van de leukste dagen van het jaar. De stoomboot brengt veel lekkers en vaak ook wat cadeautjes. Het is trouwens goed mogelijk dat je kinderen, broertje of zusje, of andere familieleden dit jaar hebben laten vallen dat ze geïnteresseerd zijn in gaming. Daarom verzamelen wij in deze lijst onze aanraders als Sinterklaas cadeaus en geschenken, voor mocht je niet goed weten wat te kopen voor je familie. Laat ons zeker weten wat je gekocht hebt en of je zelf eventueel suggesties hebt!

Fortnite

Je kunt er niet omheen: Fortnite is en blijft razend populair. De free-to-play online shooter heeft er net een seizoen opzitten waar Marvel superhelden centraal stonden en nu begint een nieuw seizoen met splinternieuwe content. Je kunt er dus op rekenen dat Fortnite ook de komende maanden hyperpopulair blijft. Daarom reden we je deze heel fijne cadeau's aan; ideaal voor het hele gezin!

Fortnite Jenga voor 19,20 euro op Amazon

Fortnite Monopoly voor 24,95 euro op Amazon

Nerf Fortnite AR-L voor 44,99 euro op Amazon

Fortnite: The Last Laugh voor 29,98 euro op Bol.com

Minecraft

Minecraft is de ideale combinatie van gezinsvriendelijk en tegelijk diepgaand. Deze game is nu al jarenlang een uitlaatklep voor wie graag creatief is. Ja, naast de 'Survival' modus waar je probeert om te overleven via onderdak en wapens, is er namelijk ook de 'Creative' mode waarin ambitieuze spelers er zelfs in geslaagd zijn om hele steden na te bouwen. In Minecraft is je verbeelding de enige beperking.

Ravensburger Minecraft Bordspel voor 25,02 euro op Amazon

LEGO Minecraft De Blaze Brug voor 31,28 euro op Amazon

LEGO Minecraft Slag om Redstone voor 44,99 euro op Amazon

Call of Duty

Heb je een passie voor competitief gamen of explosieve actie? Dan is Call of Duty de game bij uitstek. Warzone, de battle royale modus van Call of Duty, blijft enorm populair. Maar ook de multiplayermodi van Modern Warfare en Black Ops Cold War zijn geweldig. Dus ja, grote kans dat (een van je) familieleden Call of Duty spelen. Zeker een aanrader voor een Sinterklaasgeschenkje.

Mega Bloks Call of Duty Nuketown voor 68,95 euro op Bol.com

Call of Duty - action figure Frank Woods voor 26 euro op Bol.com

Funko Pop! Call Of Duty: Spaceland Zombie voor 29,70 euro op Bol.com

FIFA 21

Sportgames zijn geweldig om samen met het gezin te spelen - en hieronder bespreken we er ook flink wat. Maar de FIFA-reeks is dé game om samen te spelen. FIFA 21 is de meest recente telg in de familie en is een waar plezier om te spelen. Samen op de sofa wat voetballen als je favoriete teams... FIFA 21 is de perfecte game voor het hele gezin.

FIFA 21 voor 49,99 euro op Bol.com

FIFA 21 Switch-versie voor 34,99 euro op Bol.com

Sportgames

Maar er is meer dan gewoon voetbal! Hebben jij of je gezinsleden een passie voor racen, dan is F1 2020 een aanrader. Ook WRC 9 en Dirt 5 zijn geweldig, als je liever op ruwe ondergronden racet. Het is namelijk een van de allerbeste racingsimulaties. Ook NBA 2K21 is geweldig voor als je een passie hebt voor basketbal. Liever een balletje opslaan? Dan is Mario Tennis Aces jouw ding. Heb je liever wat variatie? Dan zijn Mario En Sonic Op De Olympische Spelen en Ring Fit Adventure aanraders.

F1 2020 voor 29,99 op Bol.com

WRC 9 voor 45 euro op Bol.com

Dirt 5 voor 39,99 euro op Bol.com

NBA 2K21 voor 36,44 euro op Amazon

Mario Tennis Aces voor 63,05 euro op Bol.com

Mario en Sonic op de Olympische Spelen voor 54,99 euro op Bol.com

Ring Fit Adventure voor 79,99 euro op Bol.com

Virtual reality, goedkope PlayStation 4 consoles en meer

Als laatste hebben we een restcategorie met enkele heel mooie geschenkjes. Vragen je familieleden al een tijdje om een PlayStation 4, een PlayStation virtual reality headset, of enkele specifieke games? Dan is dit de perfecte categorie! Neem hier zeker een kijkje.

PlayStation 4 Slim 500 GB met Spider-Man, Horizon Zero Dawn en Ratchet & Clank voor 299 euro op MediaMarkt

De PlayStation VR (V2), inclusief PlayStation Camera en de game VR Worlds via een downloadvoucher voor 199 op MediaMarkt

De PlayStation VR (V2), inclusief PlayStation Camera en 5 games als download (VR Worlds, Astro Bot, Wipe-Out Omega Collection, Skyrim VR en DOOM VFR) voor 229 euro op MediaMarkt

Crash Team Racing Nitro-Fueled voor 16,09 euro op Amazon

Overcooked: All You Can Eat Edition voor 49,99 euro op Bol.com

The Sims 4 + Star Wars: Journey to Batuu expansion voor voor 52,90 euro op Bol.com

Een Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe-hoes voor 19,99 op MediaMarkt

Read this next