Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Minecraft: The Wild update releasedatum bekendgemaakt

Kikkers komen boven water.

De Minecraft: The Wild update komt op dinsdag 7 juni 2022 uit. De update voegt twee nieuwe gebieden, nieuwe monsters en meer toe.

De grootste toevoeging is het mangrove-moeras. Met mangrove-bomen, modderblokken, kikkers en meer valt daar veel te ontdekken. Ook de deep dark-biome komt via de update naar de game. Oorspronkelijk stond die voor de vorige update gepland.

Cover image for YouTube videoMinecraft Live 2021: A Look at The Wild Update

De deep dark-biome komt onder het huidige bedrock-niveau te liggen. Ruïnes van een oude beschaving en nieuwe, oogloze, monsters liggen daar diep onder de grond begraven. Die monsters reageren op trillingen, waardoor sluipen erg belangrijk is.

Ook de Allay, die op Minecon de meeste stemmen kreeg, wordt in de update toegevoegd. De Allay helpt spelers om voorwerpen te transporteren.

The Wild Update (versie 1.19) komt voor zowel Minecraft: Bedrock Edition voor pc, Playstation, Xbox, Switch, iOS, Android en de Java-versie op pc op 7 juni 2022 uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Minecraft

Video Game

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties