The Sims 4 uitgesteld naar herfstperiode 2014

Pre-orders gratis geüpgraded naar Limited Edition.

The Sims 4 lanceert in de herfstperiode van 2014 voor pc en Mac. Dat maakt uitgever Electronic Arts bekend. Eerder stond de game in de planning voor het eerste kwartaal van dat jaar.

Voor gamers die al een pre-order hebben geplaatst, is de gewone editie gratis omgezet in de Limited Edition, met daarin de Life of the Party-uitbreiding. Deze content bevat een tiki bar en bijpassende, feestelijke outfits. De actie geldt ook wanneer je de game nog niet hebt eerder hebt besteld.

In The Sims 4 staan de emoties van je Sims centraal. Ze zijn intelligenter dan voorheen en gedragen zich onder andere naar hun omvang. In tegenstelling tot SimCity is The Sims 4 helemaal offline te spelen. Wel heb je EA's downloadservice Origin nodig om de game te activeren.

Speel je nog steeds The Sims 3 en wil je alle mogelijkheden en opties van de game verkennen? Bekijk dan zeker eens onze Sims 3 cheats. Daar staan een hoop handige dingetjes in die je zeker nog niet wist!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread