Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA teaset nieuwe Sims 4 roadmap

Maken weerwolven hun opwachting?

Uitgever Electronic Arts teaset de nieuwe roadmap van The Sims 4. Die zou in mei en juni 2022 een extra game pack en twee nieuwe kits onder de verzamelnaam 'Seize the Night' toevoegen.

In de teaser van 14 seconden kom je twee kinderen en twee volwassen in de tuin tegen, zie je iemand uit het nachtleven en doet een afbeelding van Oasis Spring met een volle maan vermoeden dat weerwolven de komende twee maanden hun opwachting maken in The Sims 4.

Het is al van The Sims 3 geleden dat er weerwolven in de reeks zaten. Momenteel kunnen spelers wel al aan de slag met vampieren, zeemeerminnen, geesten, tovenaars, aliens en robots.

Buiten een teaser en de vermoedelijke toevoeging van een nieuw fabeldier, ontdek je dat het nieuwe pack en de twee kits respectievelijk de namen 'Go Wild', 'Chic Nights Out' en 'Cozy Nights' heten. Zoals de verzamelnaam al doet vermoeden, draaien die allemaal rond een nachtelijk thema.

Het laatste nieuwe The Sims 4-pack is sinds 17 februari uit en kreeg de naam Mijn Bruiloft. Die DLC kampte bij zijn release echter met veel bugs en werd daardoor niet zo goed onthaald.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Sims 4

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties