Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Basisversie De Sims 4 binnenkort gratis speelbaar

Trouwe fans worden beloond

Electronic Arts en Maxis maken bekend dat je de basisversie van De Sims 4 vanaf 18 oktober gratis kunt spelen. Dat is zowel het geval voor de pc-versie als voor de versies op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

De ontwikkeling van nieuwe content voor de game gaat evenwel gewoon door. De ontwikkelaars zijn naar eigen zeggen "meer toegewijd dan ooit tevoren om nieuwe en waardevolle ervaringen voor spelers te ontwikkelen".

The Sims 4 op vakantie

Meer informatie over die nieuwe ervaringen krijg je op 18 oktober. Om 19:00 uur vindt er een Behind The Sims Summit livestream plaats via Twitch en YouTube.

Wie de basisgame voor 17 oktober 2022 koopt, wordt daarvoor beloond met de nieuwe Woestijn Luxe Kit. Daarin kun je je Sims laten ontspannen in hun strandstoel in een prachtige oase.

Zoek je nog meer mogelijkheden om je Sims te verwennen? Dat kan door enkele van de Sims 4 cheats te gebruiken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Sims 4

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties